Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 11:10 - Съдят ООН и много други за повече от 1 трилион долара
Автор: niksan88 Категория: Политика   
Прочетен: 1636 Коментари: 0 Гласове:
0



 image
Манхатън (КН) - Американски емигрант в България твърди, че Организацията на обединените нации, Световния икономически форум, Службата за Международен контрол на хазната и италианското правителство, заговорничели с много други, да откраднат повече от $ 1,1 трилиона, предназначени за хуманитарни цели, финансови инструменти .
     111-те страници на федералната жалба включват гама от общества, които са най-често свързвани с теории на конспирации, включително и Ватиканските илюминати, Масоните, " Тристранната златна комисия"(
Trilateral Trillenium Tripartite Gold Commission) и Федералния резерв на САЩ.
image
     Ищецът Нийл Кийнан твърди, че са му били поверени през 2009 г.  финансовите инструменти – които съдържат полици на Федералния резерв на САЩ на стойност 124,5 милиарда долара, две японски правителствени облигации с комбинирана стойност от 19 млрд. долара, и една "Кенеди" облигация с номинал от $ 1 млрд. - от обществото, наричано Семейството на Дракона, което е група от няколко богати и тайни азиатски семейства.
     „Семейството на Дракона се въздържа от публично полезрение и знание, но според наше знание и информация, действа за добро и в полза на света в непрекъсната координация с високите нива на световните финансови организации, по-специално, Системата на Федералния резерв ", твърди Кийнан.
     "По време на съществуването си през последния век Семейството на Дракона е натрупало голямо богатство, като е осигурявало на Федералния резерв и правителството на Съединените щати активи от злато и сребро чрез определени сметки в Швейцария, за които е получило възнаграждения под формата на различни полици, облигации и сертификати, като тезиописаните  ..., са задължение на Системата на Федералния резерв. "
     Кийнан казва, че с начислените лихви инструменти са на стойност повече от 1 трилион долара. Той казва, че семейството го е определило като техен принципал/ръководител в усилията, да избере някои регистрирани и разрешени частни програми за капиталовложения на инвестиции (ЧПК) в полза на неопределени глобални хуманитарни действия.
     В забележителната си жалба, Кийнан твърди, че огромното количество пари на правителството на САЩ – са били доставени в злато и други благородни метали - от Семейството на  Дракона преди много години и че парите са били поставени в Системата на Федералния резерв за подкрепа и в полза на долара, "който е трябвало да се превърне и в момента продължава да бъде световна резервна валута".
     Кийнан твърди, че конспирацията започнала с незаконното задържане на двама японски граждани, Акихико Ямагучи и Митсуйоши Уатанабе, и изземването на $ 134.5 милиарда в облигации, които те са държали в Италия през юни 2009 г..
     Ямагучи може да бъде най-добре описан като предшественик на Кийнан, в опита да постави инструментите на Семейството на Дракона в законни ЧПК, за да задвижи хуманитарните цели на групата, твърди жалбата.
     Кийнан казва, че той се запознава с Ямагучи, както и със Семейството на Дракона, чрез усилията на японския мъж от името на групата, и че той ги представя  на банка в Кипър, с които те биха могли да правят бизнес.
     Кийнан казва, че в знак на благодарност, Ямагучи потърсил и получил одобрение да изпълни специално пълномощно, с което Кийнан също ще действа от името на семейството на Дракона да постави активите им в ЧПК.
     Именно тогава, той казва, че е взел в притежание инструментите, които са сърцето на делото. За неговата помощ, Кийнан казва, трябвало да получи печалбата от размер до 30 на сто за всеки отделен ЧПК, който той организира.
     Един месец, след като японските мъже са задържани, човек на име Лео Загами, "самоописал се 33-та степен Свободен Масон, който, считано от април 2008 г., твърди , че е лидер на отцепила се фракция на Ордена на рицарите тамплиери и високо ниво свободни масони, центрирани около елита на  масонската П2 (пропаганда дуе) ложа в Монте Карло ", изкочил на сцената, според жалбата. 
     Загами твърди, че е представител на Ватиканските илюминати и други европейски тайни общества и "търси да осъществи контакт с някои азиатски тайни общества," гласи жалбата.
     По време на среща в Япония, казва той, той казал на контакт, че Ямагучи и Уатанабе  били „наредени” и че той имал вътрешна информация за иззетите инструменти.
     Впоследствие, той запознал контакта си в Япония с ответника Даниеле Дал Боско, банкер на Ватикана и сътрудник на П2 масонската ложа, които "ще бъде в състояние да осребри облигациите, конфискувани от италианската финансова полиция", твърди жалбата.
     Жалбата е сложна история с много движещи се части и десетки международни знайни и незнайни герои, сумата на която е, че Кийнан е бил натоварен с милиарди долари в облигации от Семейството на Дракона.
     Той твърди, че скоро той и Дал Боско са били в ежедневен контакт чрез Skype, и са се оговорили да се срещнат в Италия. По време на тези разговори, Дал Боско представя, че той е не само финансов съветник на Загами, но и на Ватикана, град Ватикана, и ковчежника на П2 масонската ложа.
     В резултат, Кийнан казва, въпреки че се е опитвал да държа лично притежаването на финансовите инструменти, с които той е бил възложен, той все пак започнал да се доверява на Дал Боско, и предал облигациите на него за "временно съхранение и попечителска дейност".
     Дал Боско се укрил с облигациите и потърсил помощ в продажбата на финансовите инструменти "на глобалния пазар чрез хитрост, конвертиране и подкуп", твърди Кийнан.
     Той твърди, че докато конспирацията продължава да се развива, различни служители на високо ниво многократно му предложили подкуп от 100 милиона долара за "освобождаване" на инструментите, без да се разкрива тяхната кражба от Семейството на Дракона, и инструментите да бъдат конвертирани към така наречената  "Суверена програма"  на ООН изцяло под егидата, защитата и чадъра на суверения имунитет ползван от ответниците.
     Други обвиняеми включват генералният секретар на ООН Бан Ки-мун, бившия италиански премиер Силвио Берлускони, Джанкарло Бруно, който е идентифициран като ръководителя на банковия сектор за Световния икономически форум, посланикът на Италия към ООН Чезаре Мария Раджафлини, Рей C.Дам, президент на Службата за международен финансов контрол, и Дейвид А. Сейл, заместник-началника на съвета за кабинета на Службата за международен финансов контрол.
image
     Кийнан се стреми към връщането на откраднатите инструменти, наказателни щети и съдебни разноски по няколко претенции за измама, нарушение на договор и нарушение на международното право.
     Той е представен от Уилям Х. Мълиган младши, с Блаклей, Плат & Шмид от Уайт Плейнс, Ню Йорк.

      Можете да разгледате федералния иск в Pacer.gov, срещу осем цента за страница(или се свържете с мен за да ви го изпратя). Въведете " Keenan, Neil" под раздела "Party Name" и препратка(reference) "2011-CV-8500", подаден на 23 ноември, 2011.





Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: niksan88
Категория: Политика
Прочетен: 7265
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930